За нас

За нас

Проектот "ПрогресМК" го започнаа неколку млади лица кои се инспирирани од начинот на учење преку интернет платформите.

Целта на оваа платформа е да биде место каде што Вие ќе бидете присутни определено или неопределено време кое со сигурност ќе го искористите за учење на нови содржини од сообраќајот, сообраќајните знаци и правилата без кои не може да функционира правилно една сообраќајна мрежа во општеството во кое живееме. Наша примарна цел е преку совладување на теоретскиот дел, кандидатите да се здобијат со сообраќајна култура и дисциплина за да бидат безбедни сите учесници во сообраќајот.

Img

Мисија и визија

Ние сме платформа наменета за сообраќајот, односно место каде пристапот за учење на cообраќајните знаци е значително олеснет. Сообраќајните знаци и правила се многубројни, а нашата цел е учењето на истите да биде олеснето преку различни методи.

Ќе се потрудиме оваа платформа да биде место каде учењето на знаците и правилата во сообраќајот ќе биде интересно, забавно за на крај, истото да резултира со успешно положување на теоретскиот дел од возачката дозвола и истото знаење соодветно да се применува во нашето секојдневие.

Започни со учење

Нашето долгогодишно искуство го пренесуваме на идните возачи

Научете многу повеќе за сообраќајните знаци и правила со помош на оваа платформа,
со тоа ќе придонесите да имаме безбедно сообраќајно општество.

Научи повeќе

Факти за нас

Секогаш достапни, јасни, прецизни и точни категоризирани прашања, голем број на тестови и огромен број на посетители.
Нашата платформа е една од водечките во регионот која што без сомнеж им помогнала на новите возачи да зачекорат во светот на сообраќајот.

 • 0

  Тестирања
 • 0

  Прашања
 • 0

  Тестови
 • 0

  Категории