Чекор поблиску до
активен возач

Нашата платформа ќе Ви помогне да ги совладате сите
знаци и правила за безбедно да возите во сообраќајот

Тестирај се

За нас

Проектот "ПрогресМК" го започнаа неколку млади лица кои се инспирирани од начинот на учење преку интернет платформите.

Целта на оваа платформа е да биде место каде што Вие ќе бидете присутни определено или неопределено време кое со сигурност ќе го искористите за учење на нови содржини од сообраќајот, сообраќајните знаци и правилата без кои не може да функционира правилно една сообраќајна мрежа во општеството во кое живееме. Наша примарна цел е преку совладување на теоретскиот дел, кандидатите да се здобијат со сообраќајна култура и дисциплина за да бидат безбедни сите учесници во сообраќајот.

Img

Мисија и визија

Ние сме платформа наменета за сообраќајот, односно место каде пристапот за учење на cообраќајните знаци е значително олеснет. Сообраќајните знаци и правила се многубројни, а нашата цел е учењето на истите да биде олеснето преку различни методи.

Ќе се потрудиме оваа платформа да биде место каде учењето на знаците и правилата во сообраќајот ќе биде интересно, забавно за на крај, истото да резултира со успешно положување на теоретскиот дел од возачката дозвола и истото знаење соодветно да се применува во нашето секојдневие.

Започни со учење

Категории

Нашето долгогодишно искуство го пренесуваме на идните возачи

Научете многу повеќе за сообраќајните знаци и правила со помош на оваа платформа,
со тоа ќе придонесите да имаме безбедно сообраќајно општество.

Научи повeќе

Факти за нас

Секогаш достапни, јасни, прецизни и точни категоризирани прашања, голем број на тестови и огромен број на посетители.
Нашата платформа е една од водечките во регионот која што без сомнеж им помогнала на новите возачи да зачекорат во светот на сообраќајот.

 • 0

  Тестирања
 • 0

  Прашања
 • 0

  Тестови
 • 0

  Категории